Snežinka na Zgornji Velki

Snežinka Zgornja Velka

Naša gostilna pizzerija Snežinka na Zgornji Velki se nahaja le nekaj korakov vstran od cerkve Marija Snežna, katera slovi tudi kot romarska cerkev. Prav tako tod mimo poteka tudi marsikatera romarska ali pohodniška pot, na primer Šentiljska pot ter romarska smer Jakobova pot.

Gostišče na Zgornji Velki je bilo v celoti prenovljeno leta 2008. Po prenovi je prostora za 100 oseb. Obenem gostišče premore tudi dve pokriti terasi s čudovitim pogledom na okoliške kraje, kjer je prostora za dodatnih 40 oseb. Tako imajo naši gostje poleg okusne hrane možnost uživati tudi v razgledu ter prijetnem ambientu samega gostišča.

V ponudbi imamo pice, testenine, jedi iz žara, ribje in mesne jedi, kosila in malice, na voljo pa vam je tudi osvežujoč solatni bar.

Zemljevid

Kontakt

Gostilna pizzerija Snežinka
Zgornja Velka 38,
Zgornja Velka

(02) 645 31 60
gostilna.snezinka@gmail.com

Delovni čas:
pon-čet9 - 22
pet-sob9 - 23
ned9 - 22

Gostilna pizzerija Snežinka
Pesnica pri Mariboru 59 D,
Pesnica pri Mariboru

(02) 653 24 41
gostilna.snezinka@gmail.com

Delovni čas:
pon-čet7 - 22
pet7 - 23
sob8 - 23
ned8 - 22

Snežinka v Pesnici pri Mariboru

Snežinka Pesnica

Svoje poslanstvo, namreč ponudbo okusne hrane za še tako zahtevne goste, smo želeli razširiti še v druge kraje. Zato smo razveselili prebivalce Maribora in okolice z odprtjem podružnice v Pesnici pri Mariboru. Ta leži ob glavni cesti Maribor – Šentilj.

Tukaj vas prav tako pričaka poleg okusne hrane prijeten ambient s prijaznim osebjem, ki bo poskrbelo za vaše dobro počutje. V gostišču je prostora za 45 oseb, prav tako pa je gostom na razpolago pokrita terasa za 35 oseb.

Naša ponudba zajema pice, testenine, jedi iz žara, ribje in mesne jedi, kosila in standardne malice. Za vas prav tako pripravljamo vsak dan dve različni dnevni malici. Ob vsem imate na razpolago tudi dve juhi samopostrežno, na voljo pa vam je tudi osvežujoč solatni bar.

Zemljevid