Hladne predjedi
Juhe
Tople predjedi
Glavne jedi
- Cordoblue
- Zrezek po izbiri (dunajski, pariški, naravni)
- Čebulna bržola
- Zrezek v gobovi omaki in sirom
- Piščančji medaljoni v smetanovi omaki z baziliko
- Svinjski file v jurčkovi omaki
- Gurmanski zrezek Snežinka (nadevan zrezek s šunko, gobicami in jajčko, gratiniran v pečici z curry začimbo)
- Ocvrti sir s tatarsko omako
- Vegetarijanski krožnik
- Ramsteak v poprovi omaki
- Steak (pljučna) v poprovi omaki
- Steak (pljučna) z jajčko
- Krožnik Snežinka (svinjski medaljon v gobovi omaki, goveji file v poprovi omaki, ocvrt piščančji file)
- Ocvrt piščanec (po predhodnem naročilu)
- Plošča Snežna (svinjski medaljon z gobicami, puranja rulada, svinjski dunajski ramsteak z zeliščnim maslom, ocvrt sir, po dva kosa vsakega)
- Vse jedi so z ustrezno prilogo.
Priloge
Solate
Sladice